KAIKEN TAKANA ON SUOMALAINEN NAINEN

Tilla Oy on vuonna 2013 perustettu SOLHEDS-brändin ja Derma-tuoteperheen takana. Yrityksemme tavoite on edistää eläinten hyvinvointia.

Toimintamme lähtökohtana on kehittää markkinoille ylivertaisen laadukkaita ja luotettavia, eläimille sunnattuja hyvinvointituotteita. Siksi kaikki tuotteemme on valmistettu puhtaista luonnon raaka-aineista, kehitetty lääkekehitysmallia mukaillen ja testattu asianmukaisesti.

Yrityksen perustaja Saija Pihkanen on biokemian maisteri, joka on toiminut tutkijana eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa ja vuodesta 1995 bio-ja lääketeollisuuden johtotehtävissä. Yritystoiminnan ohella Saija hoitaa omalla Solheds-hevostilallaan päivittäin niin hevosia, kissoja kuin koiriakin. Samaiselta hevostilalta juontaa juurensa myös Solheds:n brändin nimi. Yrityksen nimi puolestaan tulee Saija silmäterältä, Tilla nimiseltä suomen pienhevostammalta, jolle tuotteet on alunperin kehitetty.

TUOTTEET

Tutkitusti tehokkaat luonnontuotteet ihon, karvapeitteen, jouhien ja iho-ongelmien hoitoon. Soveltuu hyvin herkkäihoisille sekä ekologisen vaihtoehdon valitseville.

Kaikki tuotteet on valmisettu tarkoin valikoiduista, puhtaista luonnon raaka-aineista. Tuotteissa ei käytetä lainkaan synteettisiä petrokemian tuotteita kuten: vaseliiniä, parafiiniä tai mineraaliöljyä.

Petrokemian tuotteiden etu valmistajalle on halpa hinta sekä helppo formulointi eli lopputuotteen muodostaminen. Käyttäjille niiden etu on, että ne ovat reagoimattomia eli harvoin allergisoivia. Haittana näillä petrokemian valmisteilla on, että ne kerävät likaa ja muodostavat helposti anaerobiset olosuhteet tukkimalla ihon. Luonnonkosmetiikassa on petrokemian tuotteiden käyttö arvatenkin kielletty. Derma-tuotteissa ei myöskään käytetä lainkaan parabeenejä tai synteettisiä haju-/väriaineita.

Ihon kemikaaliärsytys on minimoitu, jonka johdosta tuotteet sopivat hyvin usein herkkäihoisille. Huomioitavaa on, että myös luonnonaineet voivat aiheuttaa allergisen reaktion, jolloin esim. tieto tietystä kasviallergiasta edellyttää tuotteiden välttämistä, joissa on ko. kasvia on käytetty raaka-aineena. Luonnontuotteina ovat SOLHEDS Derma-sarjan tuotteet luonnossa hajoavia.

Tuotteiden loppumuotoon on panostettu paljon, jotta ne mahdollisimman hyvin soveltuvat eläinten käyttöön. Kaikki voiteet ovat hyvin imeytyviä ja levittyviä. Shampoissa käytetään vain kasviperäisiä ja hellävaraisia ionittomia eli varauksettomia peseviä aineita, jotka on myös helposti pois huuhdeltavissa. Kovia sulfaattipohjaisia peseviä aineita ei käytetä lainkaan. Tuotteiden pH on säädetty ~7, joka on hevosen, kissan ja koiran ihojn pH aluetta.

Derma1, Skin Care Shampoo 100ml, 16,00€

Tutkitusti tehokas hoitoshmapoo iho-ongelmien (esim. rivi, hotspot, kesäihottuma, allergia) hallintaan hevosille ja koirille. Derma 1 soveltuu usein toistuvaan pesuun, koska se pesee eläimen ihon hellävaraisesti, kosteuttaa ja lievittää vaurioituneen ihon kutinaa. Hoitoshampoon sisältämät eteeriset öljyt puhdistavat, suojaavat ja hoitavat ihoa.

Käyttöohje: Kastele oireileva iho puhtaalla vedellä, hiero Derma1 shampoota, anna vaikuttaa 3 min. ja huuhtele hyvin. Odota kunnes iho on kuiva ja rasvaa se tarvittaessa Derma2-tehoseerumilla tai Derma5 voiteella. Ravistele ennen käyttöä.

Derma2, Calming Serum 100ml, 19,00€

Tutkitusti tehokas seerumi hevosten ja koirien iho-ongelmien hallintaan. Mm. allergiat, kesäihottumat ja hyönteisten puremat aiheuttavat kutinaa, jonka johdosta eläin usein hankaa, josta aiheutuu haavaumia. Derma2 eteeriset öljyt lievittävät kutinaa ja edesauttavat vaurioituneen sekä tulehtuneen ihon uudistumista.

Käyttöohje: Hiero Derma2-seerumia aina puhtaalle ja kuivalle iholle. Suosittelemme ihon pesuun Derma1-sahmpoota. Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoille. Ravistele ennen käyttöä.

Derma4, Hellävarainen shampoo 250ml, 14,00€

750ml, 21,00€

Derma4 shampoo soveltuu usein toistuvaan pesuun, koska se pesee eläimen karvapeitteen hellävaraisesti, ihoa ärsyttämättä. Derma4 myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä postaa tehokkaasti hilsettä. Shampoo on helposti pois huuhdeltavissa.Käyttöohje: Kastele karvapeite vedellä. Hiero shampoota suoraan erittäin likaisiin kohtiin ja muutoin käytä laimennettuna. Huuhtele shampoo hyvin. Ravistele enne käyttöä.

Derma5, Anitmikrobinen hoitava voide 100ml, 18,00€

Tutkitusti tehokas apu hevosten ja koirien ihoinfektioiden ja ihokovettumien hallintaan. Derma5 eteeriset öljyt auttavat estämään ihovaurioiden leviämistä. Derma5 voide tukee myös ihon uudistumista omega-3 ja-6 rasvahappojen ja eteeristen öljyjen avulla ja pehmentää kovettumia.

Käyttöohje: Hiero Derma5 voidetta puhtaalle ja kuivalle iholle. Suosittelemme ihon pesuun Derma1-shampoota. Hoida oireilevat alueet pävivittäin. Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoille. Ravistele ennen käyttöä.

Derma8, korvahuuhde 100ml, 13,50€

Derma8 on tutkitusti tehokas fysiologinen liuos koirien korvien puhdistukseen ja hoitoon. Tuotteen luonnoaineet hoitavat ulkokorvan ihoa ja auttavat estämään tulehduksen syntymistä ja leviämistä sekä lieventävät kutinaa. Soveltuu säännölliseen ja tilapäiseen käyttöön sekä lääkehoidon tueksi.

Käyttöohje: Laita pullon nokkakorkki korvakäytävän suun yläpuolelle. Täytä korvakäytävä huuhteella (1-2ml). Hiero kevyest, anna koirasi ravistella, pyyhki pumpulilla. Ravistele ennen käyttöä.

Derma 9, Hellävarainen shampoo 250ml, 14,00 €

750ml, 21,00€

Derma4 shampoo soveltuu usein toistuvaan pesuun, koska se pesee eläimen karvapeitteen hellävaraisesti, ihoa ärsyttämättä. Derma4 myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä poistaa tehokkaasti hilsettä. Shampoo on helposti pois huuhdeltavissa. Lisäapua eläimesi hyvinvoinnista huolehtimiseen löydät muista Derma-tuoteperheen tuotteista.

Käyttöohje: Kastele karvapeite vedellä. Hiero shmapoota suoraan erityisen likaisiin kohtiin ja muutoin voit käyttää shampoota veteenn laimennettuna. Huuhtele shampoo hyvin pois. Ravistele ennenkäyttöä.

Lisätietoa SOLHEDS Derma-tuotesarjasta kotisivulta.

SOLHEDS myös Facebookissa.