Effektri-öljy

Tarjoamme eläimelle parasta!

Effe Balancen markkinoima Effektri-öljy on vuosien tuotekehitys- ja tutkimustyön tulos. Effektrin tarkoituksena on ollut löytää oikeat ainosat ja niiden suhteet, joiden avulla saadaan rakennettua elimistölle tekohas suoja mm. tulehdusperäisiä sairauksia vastaan. Tarkemmin öljyssä on kyse välttämättömien Omega-3 rasvahappojen EPA jaDHA imeytymisajasta ja tehosta sekä niiden maksimoimisesta. Effektri Dog vähentää elimistössä piileviä matala-asteisia ja jopa krooniseksi muodostuneita tulehdustiloja, jotka ovat eläimillä yksi suurimmista yksittäisistä tekijöistä lisääntyvistä terveyshaasteissa.


 • Hoitaa allergiaa
 • Hidastaa ja lopettaa infektion etenemisen esim. nivelrikkotapauksissa
 • Tukee kuntoutumista loukkaantumisen jälkeen
 • Lisää joustavuutta niveliin, jänteisiin sekä lihaksiin
 • Edesauttaa palautumista treenikauden aikana sekä fyysisen rasituksen jälkeen
 • Kehittää vastustuskykyä
 • Vaikuttaa positiivisesti aivojen ja hermojen kehitykseen
 • Tulehdusperäisten sairauksien ehkäisyyn
 • Vaikuttaa positiivisesti koiran käyttäytymiseen sekä yleiseen hyvinvointiin
 • Tukee turkin ja ihon hyvinvoitia


Tuotekehityksen ja tutkimuksen tarkoituksena on ollut löytää oikeat ainesosat, joiden avulla tärkeät Omega-3 EPA ja DHA rasvahapot saadaan imeytymään eläimen elimistössä. Näiden välttämättömien rasvahappojen pitäisi vaikuttaa läpi vuorokauden ehkäisten tulehduksia solutasolla. Soluja suoaavat kalvot on tärkeä rakentaa laadukkaista rasvahapoista, jolloin saadaan aikaan sisäosaa suojaava rakenne ja oikeat ravintoaineet pääsevät imeytymään solun sisäosiin. Tutkimusten mukaan pääsääntöisesti kalasta saatavat Omega-3 EPA ja DHA rasvahapot toimivat elimistössä parhaina tulehduksen ehkäisijöinä ja niiden määrää tulisi useiden eläinten kohdalla lisätä. Myös kolmas Omega-3 sarjan rasvahappo ALA on välttämätön rasvahappo, jota eläin saa kasviperäisestä ruokavaliosta. Sen muodostumistehokkuus tulehdusta ehkäiseviksi EPA jaDHA rasvahapoiksi ei kuitenkaan riitä eläinten tarpeisiin. Omega-6 rasvahapposarjasta ALA on myös välttämätön ja se tulee myös kasvikunnan tuotteista. Runsaasti Omega-6 rasvahappoihin kuuluva arakidonihappoa tuottavien ruoka-aineiden toistuva ja jatkuva syönti tuottaa kudoksissa tulehdussytokiineja. Tämä Omega-6 kulkeutuu kasviperäisen ruokavalion mukana elimistöön aiheuttaen tulehdustiloja. Eläimen on kuitenkin saatava näitä kaikkia oikeassa suhteessa. Kun tavoitteena on ehkäistä tulehduperäisiä sairauksia on tärkeää valita laadukas vomega.3 lisäravinne, jonka EPA jaDHA pitoisuudet ja imeytymiskyky ovat korkealla. Näin ollen tulehdustiloja muodostavien Omega-6 rasvahappojen suhde Omega-3 rasvahappoihin pysyy hallinnassa.


Hapettumisen estäminen on kaiken a ja o

Vaikutetaan kokonaisvalasiesti, ei ainoastaan turkkiin ja ihoon.

Vapaana kasvavista pienistä kaloista saatava kalaöljy, oliiviöljyn antioksidantit, D-vitamiini, ja niiden oikeat määrät sekä suhteet olivat Effektrin tuotekehityksen haaste. Läpimurto saavutettiin, kun laadukkaasta kalasta saatavaan öljyyn lisättiin korkeat polyfenoiarvot sisältävää kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä ja D-vitamiinia. Näiden ainesosien yhdistelmä hidastaa kalaöljyn hapettumisen eli EPA:n ja DHA:n imeytymistehon alenemisen. Hapettumisprosessissa kalaöljy alkaa härskiintyä ja teho alkaa laskea ratkaisevasti.

Jos kalaöljyä ei ole suojattu antioksidanteilla hapettumiselta, alkaa hapettumisprosessi välittömästi. Tällöin on luonnollista, että rasvahappojen teho häviää kulkeutuessa elimistöön.

Eri tuotteiden laadusta riipuen EPA ja DHA on hävittänyt tehonsa muutamissa tunneissa. Eläimen elimistö tarivtsee välttämättömiä rasvahappoja oikeassa suhteessa läpi vuorokauden. Effektri on rakennettu laadukkaimmista raaka-aineista ja sen sisältämät rasvahapot imeytyvät tehokkaasti hapettumastta jopa yli 30 tunnin ajan, antaen suojan mahdollisia ongelmia ja tulehdusperäisiä sairauksia vastaan koko vuorokauden ajan.


ERITTÄIN EDULLINEN KÄYTÖSSÄ:

Annostus esimerkkejä:

 • 5kg: aloitusannos ensimmäiset 120 päivää 1,25ml/vrk, ylläpitoannos 1ml/vrk
 • 10kg: aloitustusannos ensimmäiset 120 päivää 2,5ml/vrk, ylläpitoannos 2ml/vrk
 • 15kg: aloitusannos ensimmäiset 120 päivää 3,75ml/vrk, ylläpitoannos 3ml/vrk

ANNOSLASKURI

250 ml 29,9

500 ml Ovh. 39,90 meillä aina 38,00

1000 ml 52,90

Lisätietoa: effebalance.fi