MUISTILISTA JA VINKKEJÄ TRIMMAUKSEEN TULEVILLE

Ilmoitathan aina koiranne mahdollisista erityistarpeista, sairauksista, arkuudesta yms.

Ulkoilutathan koiran hyvissä ajoin ennen trimmaukseen saapumista. Jos pesty koira pääsee lenkillä kuraantumaan on teillä tällöin vielä aikaa pestä ja kuivata likaiset tassut ja mahanalusta. Kotoa poistuttaessa on toisinaan suotavaa antaa koiran pikapissata, jottei hätä yllätä trimmauksen aikana ja aiheuta turhaa levottomuutta. Tämä koskee etenkin pentuja.


KOTONA VALMIIKSI PESTYT KOIRAT


Jos olet varannut trimmin ilman pesua, tulisi koira olla ehdottoman puhdas ja huolellisesti pesty kotona sillä likaisen turkin leikkaus tylsyttää teriämme ja saksiamme.

Suosittelemme vaahdottamaan koirat shampoolla 2, jopa 3 jos koira on hyvin likainen kertaa, huuhdellen välissä. Kiinnitäen erityishuomiota tassuihin ja naamaan. Kaurilan Saunan Vege koirashampoo on muuten oivallinen apu kura- ja pikitassuille.


Koiraa ei tulisi päästää likaantumaan pesun ja trimmiin tulon välillä. Suosittelemme kantamaan pienen koiran sylissä ja autollakin pääset ajamaan suoraan oven eteen josta koira voidaan nostaa pöydälle. Ison ja pienen koiran voi tarvittaessa suojata kurapuvulla ja – tossuilla, joita on markkinoilla useita eri malleja.
Mikäli tassuja on mahdotonta suojata, pesemme ne lisämaksusta alk.10€.

Emme trimmaa hiekkaista tai likaista karvaa, koska ne tylsyttävät trimmaussakset sekä terät. Katsomme tapauskohtaisesti miten edetään esim. lisämaksuna välineiden teroitusmaksu alk. 20,00 €, joudutaanko koira pesemään (riittääkö varattu aika), trimmataanko ainoastaan runko tms.PENNUT

Suosittelemme usein pesemään pennut kotona ensimmäisillä trimmauskerroilla, jolloin trimmaamokokemus ei ole liian rankka pienelle.

Kotona kannattaa harjoitella pienestä asti pesua, föönausta, koneen surinaa (vaikka sähköhammasharjalla) kasvojen ja tassujen koskettelua, kynsien leikkausta, korvien tutkimista, harjaamista.. vain mielikuvitus on rajana :) Super palkka mukaan harjoituksiin, tehkää turkinhoidosta kiva juttu ja lopettakaa aina hyvään fiilikseen ja onnistuneeseen toistoon.

Lähtökohtaisesti pyydämme aina pennun omistajan jäämään paikalle ensimäisellä kerralla mutta joskus pentu pärjää kuitenkin paremmin ilman omistajaa joten katsomme aina tapauskohtaisesti omistajan läsnäolon. Joskus omistajaa saattaa itseäänkin jännittää jonka pentu herkästi aistii. Kuitenkin aina trimmin alun omistaja saa olla paikalla jolloin keskustelemme ja tutustumme rauhassa. Ottakaa superherkkuja mukaan pennun palkkaukseen :)

Toivomme, että pennut tulisivat ensikäynneille mahdollisimman varhain ja usein jolloin pentua voisi käsitellä aina vain pienen ajan kerrallaan jolloin olisi mahdollisuus opetella pikkuhiljaa uusia asioita. Neuvomme ja autamme mielellämme.


TAKUT ja RUNSAS KARVA

Mikäli koiranne on päässyt takkuuntumaan niin muistathan kertoa siitä aikaa varatessanne tai muistattehan varata lisäaikaa lisäpalveluista nettiajanvauksessa. Tällöin osaamme varautua asiaan etukääteen ja osaamme varata teille sopivan pituisen ajan. Toisia koiria on siunattu kolmen koiran karvoilla joten toivomme että muistatte mainita jos koiranne on keskimääräistä karvaisempi tai otatte lisäaikaa nettiajanvarauksen lisäpalveluista. Näin vältymme ikäviltä yllätyksiltä ettei varattu aikariitäkkää koiranne hoitoon.


PISSAMAKSU

Toistuvien pissavahinkojen takia on otettu käyttöön pissamaksu. Sisälle pissaamisesta veloitetaan 5 €. Mikäli uskot, että koira saattaa pissata sisälle, niin pidäthän koiran kytkettynä trimmaamon tiloissa.


ULKOLOISET JA ROKOTUKSET

Huolehdittehan, että koirasi rokotukset ovat voimassa ja ettei sillä ole ulkoloisia. Ulkoloisista yleisimmät, kirput ja täit, tarttuvat helposti varsinkin koirasi tavatessa muita koiria. Mikäli koirastasi löytyy ulkoloisia, veloitamme lisämaksun tapauskohtaisesti.

ETHÄN TUO KENNELYSKÄSSÄ OLEVAA KOIRAA TILOIHIMME, se tarttuu erittäin helposti.


Tilassa ei ole erillistä odotus tilaa joten tule sisään vasta omalla vuorollasi. Jos olette poistuneet trimmauksen ajaksi välttäkää saapumista liian aikaisin. Usein jälleen näkeminen on niin riemastuttava, että trimmausta on liki mahdotonta tehdä loppuun. Valitettavasti, mutta harvoin syystä tai toisesta edellisen koiran trimmausaika saattaa hieman venyä. Odotathan vuoroasi ulkopuolella, häiritsemättä trimmattavana olevaa koiraa.