Muistutukseksi trimmaukseen tuleville

Ilmoitathan aina koiranne mahdollisista erityistarpeista, sairauksista, arkuudesta yms.

Ulkoilutathan koiran hyvissä ajoin ennen trimmaukseen saapumista. Jos koira pääsee lenkillä kuraantumaan on sinulla tällöin vielä aikaa pestä ja kuivata likaiset tassut ja mahanalusta. Kotoa poistuttaessa on tosin suotavaa antaa koiran pikapissata, jottei hätä yllätä trimmauksen aikana ja aiheuta turhaa levottomuutta. Tämä koskee etenkin pentuja!

Pissamaksu: Toistuvien pissavahinkojen takia on otettu käyttöön pissamaksu. Sisälle pissaamisesta veloitetaan 5€. Mikäli uskot, luulet tai tiedät, että koira saattaa pissata sisälle niin pidäthän koiran kytkettynä.

Kotona valmiiksi pesty trimmattava turkki tulee olla puhdas, kuiva ja takuton. Muista takuttomuus myös pesuun tulevien koirien osalta. Varattu aika ei välttämättä riitä takkujen selvittelyyn, pesuun, kuivaukseen ja trimmaukseen.
Jos koiranne turkki on kuitenkin päässyt takkuuntumaan, niin muistathan kertoa siitä jo ajanvarauksen yhteydessä, jotta siihen osataan varata riittävästi aikaa.

Puhtaat tassut, vatsanalus, ym. Ota tämä huomioon eritoten kun tuot trimmaukseen valmiiksi pestyä koiraa. En trimmaa hiekkaista tai märkää karvaa, koska ne tylsyttävät trimmaussakset sekä terät. Katsomme tapauskohtaisesti miten edetään. Esim. lisämaksuna välineiden teroitusmaksu 20,00 €, koira joudutaan pesemää (riittääkö varattu aika), trimmataan ainoastaan runko tai ei ollenkaan...
Pienet koirat kannattaakin aina kantaa trimmaukseen. Ison koiran voi tarvittaessa suojata kurapuvulla ja – tossuilla, joita on markkinoilla useita eri malleja. (Autolla on mahdollisuus ajaa melkein ovelle asti).

Ulkoloiset ja rokotukset. Huolehdithan, että koirasi rokotukset ovat voimassa ja ettei siinä ole ulkoloisia. Ulkoloisista yleisimmät, kirput ja täit, tarttuvat helposti varsinkin koirasi tavatessa muita koiria. Mikäli koirastasi löytyy ulkoloisia, veloitamme lisämaksun.

Tilassa ei ole erillistä odotus tilaa joten tule sisään vasta omalla vuorollasi. Jos olette poistuneet trimmauksen ajaksi välttäkää saapumista liian aikaisin. Usein jälleen näkeminen on niin riemastuttava, että trimmausta on liki mahdotonta tehdä loppuun. Valitettavasti, mutta harvoin syystä tai toisesta edellisen koiran trimmausaika saattaa hieman venyä. Odotathan vuoroasi ulkopuolella, häiritsemättä trimmattavaa koiraa.

HUOM! Mikäli jostain syystä ette pääse tulemaan, muistathan aina perua aikasi viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 17 mennessä, tekstiviestikin käy!!! Peruuttamatta jätetystä ajasta veloitetaan 30,00 -60,00€ riippuen varatusta ajasta josta tiedot lähetään tekstiviestillä!