Re Qual viimeistelytuotteet

LUXOL

Kosteuttaa, suojaa ja ravitsee turkkia korostaen turkin luonnollista kiiltoa
Sopii erityisesti karkeille karvalaaduille turkin viimeistelyyn sekä lisäämään karvan elastisuutta.
Sisältää turkkia suojaavan Re Complex -yhdisteen sekä korjaavaa sekä kiiltoa antavaa lanoliinia ja mehiläisvahaa, joka kosteuttaa karvaa ja antaa sille elinvoimaa ja ehkäisee karvan katkeamista ja takkuuntumista.
Käyttö:
Suositellaan käytettäväksi viikottaisen turkin hoidon yhteydessä. Suihkuta turkkiin 20-30 cm:n etäisyydeltä, anna vaikuttaa hetki. Harjaa ja muotoile.

Pakkauskoko 250 ml

32,50€


INVOL

Elastisuutta ja volyymia antava, turkkia muotoileva hoitosuihke
Käytetään trimmauksen aikana antamaan tukea ja helpottamaan turkin käsittelyä. Tekee turkista luonnollisen ilmavan ja auttaa turkin muotoilussa turkkia kuitenkaan tekemättä sitä tahmeaksi.
Tuotteen sisältämä Re Exentyal-yhdiste hoitaa, suojaa ja muotoilee turkkia. Sisältää myös glyseriiniä, joka syventää karvan väriä ja antaa kiiltoa.
Käyttö:
Suihkuta puhtaaseen turkkiin harjauksen ja kuivauksen jälkeen. Anna vaikuttaa hetki. Harjaa ja muotoile haluamalla tavallasi. Invol kuivuu välittömästi, ei tee karvaa märäksi.

Pakkauskoko 250 ml

24,50€


RE SILK

Ylläpitää karvan luonnollista kiiltoa sekä lisää turkin kosteustasapainoa, elastisuutta ja volyymia
Estää tehokkaasti turkin sähköistymistä ja sisältää UV-suojan, joka suojaa turkkia auringon haittavaikutuksilta. Vähentää kuivatusaikaa, ehkäisee takkuuntumista ja antaa turkille miellyttävän viimeistellyn tunnun.
Käyttö:
Hiero 2-3 tippaa Re Silkiä kämmenien välissä ennen turkkiin levittämistä. Voidaan käyttää sekä pyyhekuivaan että kuivaan turkkiin.

Pakkauskoko 50 ml

20,00€

STYLING-ART

Antistaattinen viimeistelyaine
STYLING-ART on kehitetty erityisesti ammattilaisille helpottamaan merkittävästi turkin trimmaamista ja käsittelyä. Tuote mahdollistaa monenlaisten tuloksien saavuttamisen vain yhdellä tuotteella. Se tekee turkista helposti käsiteltävän, antaa volyymia, kiinnittää ja auttaa muotoilemaan turkkia haluttuun muotoon trimmaamisen helpottamiseksi. Se ehkäisee tehokkaasti turkin sähköistymistä sekä trimmausta hankaloittavaa liikettä.
Käyttö:
Styling-art on monikäyttöinen tuote, jota voidaan käyttää tehokkaasti erilaisissa turkinhoitovaiheissa.
- Suihkutettuna ja hierottuna turkkiin sekä shampoopesun aikana että sen jälkeen se kosteuttaa ja hoitaa karvaa. Tässä tapauksessa tuote tulee huuhdella huolellisesti.
- Leikatessa turkkia saksilla tai leikkurilla, suihkuta tuotetta turkkiin helpottamaan turkin käsittelyä trimmauksen yhteydessä.
- Käytetään kuivauksen aikana turkin suojaukseen kuivaimen kuumuudelta ja takkujen selvittämiseen.

Koko 1000 ml

53,00€