Italialainen Re Qual -tuotesarja tarjoaa täysin uudenlaisen tavan hoitaa lemmikin turkkia. Tuotteet on kehitetty Re Qualin omassa tuotekehityslaboratoriossa yhteistyössä ammattitrimmaajien kanssa.

Luonnollista terveyttä ja suojaa

Useimmat lemmikit elävät hyvin erilaisissa olosuhteissa kuin mihin ne on alunperin jalostettu.
Lämpötilan ja ilmankosteuden muutoksissa lemmikkien iho ja turkki joutuvat koville. Etenkin kaupungeissa lemmikit elävät olosuhteissa, jotka altistavat ilmansaasteille, pölylle ja happosateille.

Hyvin hoidettu turkki ja terve iho takaavat lemmikille luonnollisen suojan ilmasto-olosuhteista johtuvia ulkoisia uhkia vastaan. Hyvästä turkinhoidosta onkin siksi tullut yksi tärkeimmistä lemmikin tarpeista.

Pitkään uskottiin, että usein toistuvat pesut haurastuttavat lemmikin karvaa ja aiheuttavat iho-ongelmia. Useimmiten suurempi syy ongelmiin ovat kuitenkin vääränlaiset hoitotuotteet kuin liian usein toistuva pesu.
Liian vahvat tai lemmikin iho- ja turkkilaadulle muuten epäsopivat tuotteet voivat aiheuttaa vaarallisia komplikaatioita ihossa sekä alentaa lemmikin luonnollista vastustuskykyä tauteja ja infektioita vastaan.

Re Qual -tuotteiden pohjana käytetään kahta turkin luonnollista elinvoimaa edesauttavaa aineyhdistelmää: Re Complexia ja Re Exentyalia.
Re Complex - vahvistaa ja ravitsee
Re Complex on yhdistelmä kasviuutteita, proteiineja, mineraalisuoloja, hivenaineita ja aminohappoja. Re Complexia sisältävät tuotteet auttavat luonnollisella tavalla huonokuntoisten turkkien ongelmien hoidossa sekä ylläpitävät koiran karvan ja ihon luonnollista tasapainoa.

Vaativaan harrastaja- ja ammattikäyttöön suunniteltu Re Complex -aineyhdistelmä antaa lemmikin turkille ja iholle suojan, jonka ne tarvitsevat pysyäkseen luonnollisen kauniina ja terveinä.

Re Complex on kehitetty torjumaan iho- ja turkkioireita aiheuttavien, jatkuvasti yleistyvien ongelmien vaikutuksia:
Ilmaston ja ilman saasteiden vaikutukset (liikenteen ja teollisuuden saasteet, kuiva huoneilma, kuuma ja kostea sää)
Geneettiset ongelmat sekä ruoan ja/tai kemikaalien aiheuttamat reaktiot (ihon herkkyys, punoitus, kutina, karvanlähtö, epäsäännöllinen karvankasvu, pesuaine-yliherkkyydet)
Iho-ongelmat (kuiva, rasvainen tai haiseva iho, hilseily, rohtumat ja haavaumat)
Korkean iän ja liikalihavuuden aiheuttamat iho- ja turkkimuutokset.
Re Exentyal - puhdistaa ja tasapainottaa

Re Exentyal koostuu vitamiineista, mineraalisuoloista, proteiineista, aminohapoista, hivenaineista ja orgaanisista öljyistä. Tasapainoitettu koostumus tuottaa nopeasti hyviä tuloksia kaikkien turkkilaatujen hoidossa. Erityisen tehokkaita Re Exentyal -tuotteet ovat vahingoittuneen, takkuisen ja hauraan karvan hoidossa.

Re Exentyal vaikuttaa nopeasti ja tehokkaasti palauttaen karvan luonnoliisen kunnon ja elinvoiman. Sen sisältämät orgaaniset öljyt auttavat lemmikin ihoa säilyttämään luonnollisen kuntonsa, samalla tasapainottaen ihon pH:n.

Re Exentyalia on testattu erittäin kattavasti. Käyttötulokset ovat olleet erinomaisia jopa tapauksissa, joissa ympäristöolosuhteet ja iho-ongelmat ovat olleet erittäin vaikeita.

                                                    requal_pieni.jpg