Re Qual hoitoaineet

Kaikki hoitoaineet laimentuvat helpoimmin kunnolla lämpimään veteen. Laita pullon pohjalle vähän vettä ja haluamasi määrä hoitoainetta. Ravista pulloa kunnolla, kunnes hoitoaine on liuennut kokonaan. Lisää tämän jälkeen tarvitsemasi loppu vesi. Levitä pyyhekuivaan turkkiin ja anna vaikuttaa hetki.

BIOJEN

Kosteuttava ja vahvistava monikäyttöinen hoitoaine

Korjaa hauraan, kuivan ja takkuuntuneen karvan vaurioita ja tuo esiin karvan luonnollisen kiillon. Ehkäisee tehokkaasti turkin takkuuntumista, huopaantumista ja sähköistymistä sekä lisää karvan elastisuutta. Helpottaa vaikeimpienkin turkkilaatujen käsittelyä ja vähentää merkittävästi päivittäistä turkinhoitoaikaa. Tuotteen sisältämä Re Complex -yhdiste korjaa vaurioitunutta karvaa ja antaa kuivalle ja elottomalle turkille elinvoimaa. Keramidit suojaavat karvaa; kookosrasva ja mustaherukkauute elvyttävät turkkia ja puhdistavat ihoa.

Käyttö:
Huonokuntoinen turkki: pestyyn, pyyhekuivaan turkkiin laimennetaan 2-3 lusikallista tuotetta 1 litraan lämmintä vettä.
Normaalikuntoinen turkki: laimennetaan 1-2 lusikallista tuotetta 1 litraan lämmintä vettä. Levitetään pestyyn, pyyhekuivaan turkkiin kauttaaltaan ja annetaan vaikuttaa muutama minuutti. Huuhdellaan huolellisesti.

Pakkauskoko 1000 ml

46,50 €


BIO-PLUS

Kaikille turkkilaaduille sopiva monikäyttöinen ja nopeavaikutteinen hoitoaine.

Korostaa turkin luonnollista kauneutta; ravitsee, korjaa ja vahvistaa karvaa. Suojaa turkkia ilmastolta ja ympäristön aiheuttamilta vaurioilta. Antaa volyymia kuivatustavasta riippuen. Sopii erityisesti takkuuntuneelle ja vaurioituneelle turkille. Tekee turkista helppohoitoisen ja tarvittaessa pitkästä turkista kauniisti laskeutuvan tai antaa tuuheutta ja volyymia niitä tarvitsevalle turkille. Sisältää Re Complex -yhdisteen, joka ravitsee ja suojaa turkkia sekä atsuleenia, joka hoitaa karvaa ja antaa sille upean kiillon. Sisältää myös karvaa tasapainoittavaa ja ihoa kosteuttavaa sakkariinia. Voidaan käyttää huonokuntoiseen turkkiin sellaisenaan naamiona pesun jälkeen. Sopii erinomaisesti kissojen turkeille.

Käyttö:
Sellaisenaan käytettynä hiero tuotetta käsiin ja levitä huolellisesti turkkiin. Laimennettuna 1-2 lusikallista 1 litraan lämmintä vettä levitetään pestyyn, pyyhekuivaan turkkiin ja annetaan vaikuttaa muutama minuutti, huuhtele. Voidaan huuhdella myös vain osittain. Voidaan tarvittaessa suihkuttaa laimennettuna kuivauksen yhteydessä ylläpitämään turkin kosteutta sekä helpottamaan harjausta.

Pakkauskoko 1000 ml

56,50 €


SETIL

Suojaava ja antistaattinen, monikäyttöinen hoitosuihke kaikille karvalaaduille

Poistaa tehokkaasti turkin sähköisyyden. Tekee trimmauksesta helpompaa ja auttaa muotoilemaan turkin luonnolliseen muotoonsa. Antaa silkkisen kiillon haastavimmillekin karvalaaduille. Korjaa ja suojaa karvan keratiinirakennetta föönikuivaukselta, kosteuttaa ja tuo luonnollista elastisuutta turkkiin.
Tuote on vahvistettu karvaa suojaavalla macadamiaöljyllä, nestemäisellä kristalleilla sekä erityisellä silikoniöljyllä, joka tuo turkkiin kiiltoa. Se sisältää myös A- ja E-vitamiinia sekä nestemäistä lanoliinia, jotka ovat erinomaisia kirkastamaan karvan luonnollisia väriä.

Käyttö:
Suihkutetaan kuivaan turkkiin ja muotoillaan harjan avulla. Helpottaa saksilla trimmausta ylläpitämällä haluttua muotoa. Voidaan suihkuttaa myös likaiseen turkkiin ja sen jälkeen föönata.

Pakkauskoko 250 ml

46,50 €


THERMAL-FLUID

Antistaattinen takkuja selvittävä ja turkkia vahvistava hoitosuihke

Auttaa selvittämään nopeasti vaikeimmatkin takut ja poistamaan huopaantuneet osat ennen pesua sekä korjaa hentoa, kuivaa ja huonokuntoista karvaa palauttaen luonnollisen kauneuden turkkiin. Elvyttää karvaa ja tuo takaisin sen kestävyyden ja elastisuuden.
Suositellaan käytettäväksi kaikille karvalaaduille ennen puhdistusaineiden käyttöä, mutta erityisesti helposti huopaantuville karvalaaduille. Tuotteen sisältämä Re Complex-yhdiste tuo turkkiin halutut ominaisuudet. Sisältää pellavansiemenöljyä, joka auttaa selvittämään ja korjaamaan karvaa sekä lämpöaktiivista vettä ja sorbitolia, jotka edistävät turkin luonnollisten värien hehkua ja rauhoittavat takkujen ja huopaantumisen takia ärtynyttä ihoa.

Käyttö:
Suihkuta tuotetta ennen pesua takkuiseen ja huopaantuneeseen turkkiin. Anna tuotteen vaikuttaa noin viiden minuutin ajan. Harjaa tai kampaa kunnes saavutat halutun tuloksen. Pese turkki sille sopivalla Re Qualin shampoolla.

Pakkauskoko 250 ml

38,50 €