RE QUAL TECHNIQUELINE

Kaikkia Re Qual -tuotesarjan shampoita voidaan sekoittaa keskenään, jotta saadaan halutun hoitotuloksen antava tuote (esim. 2/3 Vital-prof + 1/3 Keral-prof karkealle, kuivalle ja vaurioituneelle karvalle).


KERAL-PROF SHAMPOO

Karkella karvalle

Puhdistaa turkin hellävaraisesti vähentämättä karkean tai puolikarkean turkin luonnollista karkeutta. Vahvistaa karvan ja ihon keratiinitasapainoa ja suojaa niitä ympäristön ja kemikaalien haittavaikutuksilta. Sisältää Re Exentyal -yhdisteen, joka ylläpitää turkin luonnollista kauneutta ja väriä. Sisältää myös munanvalkuista ja sakkariinia karvan karkeuden ylläpitämiseksi ja vahvistamiseksi sekä keratiinia, joka antaa upean silkkisen kiillon turkille. Rauhoittaa trimmauksen ja nyppimisen rasittamaa ihoa. Keral-prof shampoo on erinomainen valinta lähes kaikkien kissojen turkeille (ei persialainen).
Käyttö:
Sopii erityisesti lyhytkarvaisille roduille, mutta voidaan käyttää myös pitkäkarvaisilla roduilla. Säännöllisesti käytettynä ravitsee ja hoitaa turkkia. Ei pehmennä karvaa.
Laimennus 1:9
Pakkauskoot 1000 ml ja 5000 ml

1000ml 29,50 €

5000ml 108,00 €

NUTRI-DERM SHAMPOO

Tasapainoittava, hellävarainen ja ihoa rauhoittava shampoo

Kehitetty vahvistamaan lemmikin karvan ja ihon puolustuskykyä auttaen ihoa tuottamaan luonnollisia rasvoja ja karvaa säilyttämään keratiinitasapainon. Sopii usein toistuvaan pesuun kaikille turkkilaaduille, jotka tarvitsevat kosteutta ja pehmeyttä; erityisesti pennuille, vanhoille ja herkkäihoisille lemmikeille. Sisältää kolauutetta ja propolia, jotka suojaavat, kosteuttavat ja hoitavat turkkia sekä tehokkaasti kosteuttavia paju-uutetta ja hiivan sivutuotteita.
Käyttö:
Käytetään tasapainoittamaan herkkää ja ärtynyttä ihoa sekä vaurioitunutta karvaa. Sopii usein toistuvaan pesuun tukemaan ihon omaa luonnollisten rasvojen muodostamista.
Laimennus 1:9
Pakkauskoot 1000 ml ja 5000 ml

1000ml 34,50 €

5000ml 119,00 €

PROF-INN SHAMPOO

Turkin säännölliseen syväpuhdistukseen

Poistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti likaa turkista. Suojaa karvan rakennetta mahdollisilta ympäristön ja kemikaalien aiheuttamilta vahingoilta syväpuhdistamalla turkkia mm. siihen kertyneistä mineraalijäämistä. Sisältää Re Complex -yhdisteen, joka ylläpitää karvan keratiinitasapainoa ja tasapainoittaa ärtynyttä ihoa. Auttaa pitämään helposti takkuuntuvan ja huopaantuvan turkin hyväkuntoisena. Sisältää myös lakritsiuutetta ja teepuuöljyä, jotka puhdistavat ihoa ja karvaa tehokkaasti sekä appelsiiniöljyä ja lanoliinia, jotka elvyttävät karvaa ja antavat upean kiillon turkille.
Sopii kaikille turkkilaaduille ravitsemaan turkkia ja korjaamaan sen vaurioita. Vahvistaa karvan rakennetta ja tekee turkista kestävän ja elastisen. Kosteuttaa ihoa poistamatta ihon luonnollisia rasvoja.
Käyttö:
Suositellaan käytettäväksi 3-4 kuukauden välein ennen varsinaista shampoopesua syväpuhdistamaan turkki. Säännöllisesti käytettynä ylläpitää turkin hyvää kuntoa, helpottaa turkin hoitoa tehden harjauksesta vaivattomampaa ja lemmikillekin mieluisempaa. Voidaan käyttää sellaisenaan laimentamattomana turkin kellastuneiden alueiden puhdistukseen.
Laimennus 1:9
Pakkauskoot 1000 ml ja 5000 ml

1000ml 29,50 €

5000ml 108,00 €

RIFLEX-PROF SHAMPOO

Korostaa turkin omaa luonnollista väriä

Antaa valkoiselle ja vaalealle turkille upean hohteen ja heleyttää vaaleita värejä. Syventää tummien värien kuten mustan, ruskean ja punaisen sävyja sekä korostaa kontrastia. Ehkäisee valkoisen turkin kellastumista. Puhdistaa karvan ja ihon hellävaraisesti; sopii myös säännölliseen käyttöön. Sisältää Re Exentyal -yhdisteen, joka tasapainottaa karvaa ja ihoa sekä greippiuutetta, hedelmähappoja ja C-vitamiinia, jotka auttavat turkin luonnolisen värin ja kiillon ylläpitämisessä.
Käyttö:
Säännölliseen pesuun kirkastamaan vaaleita värejä, estämään turkin kellastumista ja syventämään tummia sävyjä sekä korostamaan turkin värien kontrastia.
Laimennus 1:9
Pakkauskoot 1000 ml ja 5000 ml

1000ml 29,50 €

5000ml 108,00 €

VITAL-PROF SHAMPOO

Korjaa karvan rakennetta ja ylläpitää karvan luonnollista pehmeyttä

Tuotteen sisältämä Re Complex -yhdiste hoitaa ja ravitsee tehokkaasti pitkää ja helposti huopaantuvaa sekä takkuuntuvaa turkkia. Puhdistaa hellävaraisesti ja helpottaa takkujen ja huopaantuneiden karvojen poistamista. Sen sisältämät persikankiviöljy ja liposomit vahvistavat säännöllisesti käytettynä turkkia, suojaavat sekä karvan että ihon keratiinitasapainoa ja antavat upean luonnollisen kiillon turkille. Sopii kaikille karvalaaduille antamaan lisäkosteutta kuivalle ja elottomalle turkille.
Käyttö:
Usein toistuvaan pesuun erityisesti vaikeasti hoidettaville hienoille karvalaaduille. Helpottaa takkuuntuvan ja huopaantuvan turkin päivittäistä ylläpitoa.
Laimennus 1:9
Pakkauskoot 1000 ml ja 5000 ml

1000ml 29,50 €

5000ml 108,00 €

PHYTO-SELF

Hellävarainen tehokkaasti puhdistava kuivashampoo

Erinomainen käytettäväksi viime hetken huoltoon juuri ennen näyttelyä. Sopii myös lemmikeille, joita ei voi kylvettää sekä kaiken rotuisille pennuille. Antaa karvalle ja iholle raikkaan ja puhtaan tuoksun.
Tuote sisältää Re Exentyal -yhdisteen, joka korostaa turkin luonnollista kauneutta ja häikäisevää kiiltoa.
Phyto-self kuivashampoo sisältää kosteuttavaa ja hoitavaa vihreä tee -uutetta. Sisältää myös pähkinänkuoriöljyä, joka suojaa turkkia auringonsäteiltä ja ympäristön haitoilta. Vaaleissa turkeissa se saa aikaan optisen valkaisun, joka ehkäisee turkkia kellertämästä.
Käyttö:
Suihkuta tuotetta kuivaan ja likaiseen turkkiin. Hiero tuote hellävaraisesti koko turkkiin pesusienen tai pyyhkeen avulla. Kuivaa ja muotoile kuten haluat.
Pakkauskoko 500 ml

500ml 22,50 €

EXIGENT SHAMPOO

Rasvoittuvalle ja erittäin likaiselle turkille

Sopii kaikille turkkilaaduille. Karvan ja ihon pintaan pinttyy jatkuvasti likaa kuten pölyä, talia, ilmassa leijuvia mikroskooppisia ainesosia mm. ilmansaasteita ja orgaanisia jätteitä kuten kuolleita ihosoluja. Exigent shampoo sisältää erityisen yhdistelmän likaa irroittavia ainesosia jotka antavat poikkeuksellisen tehokkaan avun ihoon ja karvaan kiinnittyneiden lian ja epäpuhtauksien poistamiseksi. Shampoon koostumus sisältää ihoa hoitavia vihreätee- ja mustikkauutetta, jotka sisältävät paljon antioksidantteja sekä orgaanisia yhdisteitä; ananasuutetta pitämään ihon pehmeänä ja proteiineja kosteuttamaan ja korjaamaan karvaa sekä ihoa sekä turkkia puhdistavaa ja hoitavaa oliiviöljyä.
Shampoon erinomaiset ominaisuudet mahdollistavat ihon ja turkin pesemisen juuri niille sopivalla erityisellä ja erilaisella tavalla, mutta kuitenkin samanaikaisesti. Nämä ominaisuudet suojaavat auringonvalolta, ehkäisevät pölyn tarttumista karvaan, antavat syvän ja pitkäkestoisen kosteutuksen iholle ja karvalle sekä suojaavat ja tasapainottavat ihoa säilyttäen sen oman luonnollisen rasvan. Auttavat pitämään turkin raikkaana ja puhtaan tuntuisena pidempään.

Käyttö:
Laimenna shampoo veteen 9:1. Levitä mieluiten kuivaan turkkiin tasaisesti, reippaasti hieroen kunnes shampoo vaahtoaa kunnolla. Huuhtele huolellisesti. Mahdolliseen toiseen pesuun voi käyttää samaa Exigent shampoota tai vaihtoehtoisesti jotain toista lemmikkin turkkityypille sopivaa shampoota. Exigentiä voidaan yhdistää muihin shampoisiin.
Pakkauskoko 1000 ml ja 5000 ml

1000ml 32,50 €

5000ml 119,00 €


DERM-OIL-HOITOPESU

Öljypohjainen vahvistava hoitopesu.

Poistaa lian turkista hellävaraisesti luonnollisten ainesosiensa avulla. Auttaa tasapainoittamaan, puhdistamaan ja parantamaan vaurioitunutta ihoa. Ylläpitää ihon omaa talintuotantoa ja on erinomainen kaikenlaisten ärtyneitten ihojen hoidossa.
Sisältää Re Exentyal -yhdistettä, joka hoitaa sekä ihoa että karvaa vaikeissa tilanteissa. Sisältää myös kovetettua risiiniöljyä, joka ylläpitää ihon omia luonnollisia toimintoja, merilevää, joka rauhoittaa ja suojaa ihon rakennetta, sekä soijaöljyä turkin ravitsemiseen ja kiillon lisäämiseen.

Käyttö:
Suositellaan herkkäihoisille ja erityisesti saippualle herkille lemmikeille sekä kuivaihoisille, liiallisesti rasvoittuvasta, hilseilevästä, punoittavasta ja kutiavasta ihosta kärsiville lemmikeille. Auttaa myös erilaisten iholoisten torjumisessa. Sopii usein toistuvaan pesuun kaikille roduille.
Pakkauskoko 1000 ml.

1000ml 49,00 €